7 mei Aankomst bij het Bodenmeer
Door: Jos
Blijf op de hoogte en volg Jos
08 Mei 2007 | Duitsland, Wasserburg
De rest van het traject in de richting van Bregenz bevatte nog wel enkele klimmetjes, maar dat stelde na 2 bergetappes niet zoveel mee voor. Totaal hebben we nu al ruim 4000 hoogtemeters gemaakt sinds ons vertek uit Mierlo. Dus we zijn klaar voor de echte Alpen.
Voordat we daaraan gaan beginnen, willen we echter een paar dagen pas op de plaats houden, omdat alles sneller is gegaan dan gedacht. Bovendien heeft het weer boven de Alpen dan de gelegenheid op te knappen, zodat we zonder noemenswaardige neerslag de passen kunnen nemen.
We zochten feitelijk een stacaravan te huren op een camping. Dan konden immers lekker buiten zitten, eventueel de wasmachine op de camping gebruiken etc.. Maar helaas geen mogelijkheden. Ook de vele ferienwohnungen waren ofwel "belegt" ofwel te duur. Dus we kwamen wederom in een pension terecht voor een "billige preis".
Onze kamer heeft een balkon, zodat de was lekker buiten kan drogen (onder het afdak, want het regent af en toe). Lindau is 6 km verder. Goed om morgen toch even de beenspieren te gebruiken en daar te internetten.
De volgende berichten hopen we te versturen vanuit Tirol.
Jos