De eerste dag. - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jos Borst - WaarBenJij.nu De eerste dag. - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Jos Borst - WaarBenJij.nu

De eerste dag.

Door: Pieter

Blijf op de hoogte en volg Jos

03 Mei 2010 | Frankrijk, Parijs

De eerste dag voerde ons naar Tienen. Wij vreesden de regen, maar behoudens wat vochtige lucht bleef het verder droog.Wel was er een pittige noordenwind,waardoor het allemaal snel ging.
Wij fietsten via een knopenroute, maar de Belgen hadden voor ons wat verrassingen in petto: soms bleken de nummers te zijn gewijzigd, maar ze waren toch niet intelligent genoeg geweest om ons van het rechte pad te brengen. De fietspaden waren overigens uitstekend, de omgeving wat eentonig.
In Tienen hebben wij heerlijk gegeten en daarna ons te ruste gelegd in het Alphahotel

Jos

Wij, Jos en Pieter, zijn allebei gepensioneerd, wonen naast elkaar en willen niet achter de geraniums blijven zitten. In het voorjaar van 2007 hebben we een eerste lange fietstocht gemaakt van Mierlo naar Rome. Dit smaakte naar meer.